SIGURNOST NA PRVOM MJESTU: ONELIFE RALLY DOGAĐAJ U ZAGREBU

28/06/2023

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU: ONELIFE RALLY DOGAĐAJ U ZAGREBU

Želimo se osvrnuti na veliki dolazak posjetitelja na događaj OneLife Rally u Zagrebu 27. lipnja, što je rezultiralo pretrpanošću izvan prvotnih očekivanja organizatora. Sigurnost i dobrobit svih posjetitelja su nam najveći prioritet.

Prije svega, želimo istaknuti da prometna nesreća u kojoj je mladi sudionik ozlijeđen nije uzrokovana niti jednim sudionikom Onelife Rally karavana.
Nesreća se dogodila u blizini našeg događaja otvorenog za javnost, no nije bila rezultat aktivnosti u sklopu OneLife Rally događaja. Naše misli i suosjećanje su s mladim sudionikom i sretni smo što imamo informaciju da je van životne opasnosti.

Važno je napomenuti da smo ciljano odabrali ovu lokaciju izvan središta Zagreba uvažavajući nedavne nesretne događaje koji su pogodili ovaj grad. Cilj nam je bio osigurati ugodno okruženje za sve posjetitelje. Međutim, neočekivani porast posjećenosti rezultirao je pretrpanom situacijom na prilazu otvorenom za javnost, što je otežalo promet i dovelo do stvaranja većih gužvi.

U svjetlu tih okolnosti, ljubazno molimo sve posjetitelje na našim budućim događajima da zadrže smiren pristup, osiguravajući dobrobit svih prisutnih. Molimo vas da surađujete i poštujete smjernice našeg osoblja i nadležnih organa.

OneLife Rally je od svog osnivanja organizacija koja za cilj ima promociju sigurne i odgovorne vožnje i sve aktivnosti organizacije imaju snažanu humanitarnu misiju podrške lokalnoj zajednici i podršku mladima u državama koje posjećuje. OneLife Rally događaji nisu nikada ni u jednom svom izdanju imali incidenata ili nesreća, te smo jasno usmjereni ka tome da tako i ostane.

Još jednom vas obavještavamo da nijedan sudionik OneLife Rally-a nije bio sudionik u gore navedenoj prometnoj nesreći, a da je naš tim aktivno surađivao sa policijom na licu mjesta i pomagao svojim punim kapacitetom.

Ljubazno molimo medije i sudionike da se suzdrže od pripisivanja bilo kakve odgovornosti našim sudionicima događaja bez provjerenih informacija.

Zahvaljujemo javnosti na razumijevanju i kontinuiranoj podršci.

Za daljnje informacije i ažuriranja, molimo pratite naše društvene mreže ili kontaktirajte našu posvećenu press službu na pr@oneliferally.com

Similar news